h1

Ea curva, el profesor

November 13, 2011

Ma oripilează o treaba tocata încontinuu de tabloide, zilele acestea: Cazul violului de la J.M. Acest liceu, este foarte cunoscut, probabil cel mai cunoscut din România. Deci normal ar fi fost sa nu se izbească de un astfel de scandal. Să-și aleagă profesorii mai bine, mai atenți. Acum, lăsând gluma deoparte…. ma abat pe mentalitatea țăranilor ce ocupa aceste pământuri care aparțin dragii tari: România.

Ba frate, CUM LUPA MEA E NORMAL SA ZICI CA: “Daca curva a ridicat coada, era normal ca ala s-o fută”????? In ziua de azi, nu contest ca lucrurile normale devin anormale și vice versa, însă … unele ar trebui sa rămână la stadiul: NORMAL.

Orice ar fi făcut eventuala eleva, ACEL PROFESOR N-AVEA SA SE APROPIE DE EA. Nu intru în detaliile “dramei” însă un lucru este cert, PROFESORUL N-ARE VOIE SA ÎNTREȚINĂ RELAȚII SEXUALE CU UN ELEV. Fie ca-i ultima rapandula, fie ca ii da cu curul la nas, fie ca își baga dejtele în cur de fata cu el, NU TREBUIE SA CEDEZE. Faza cu “Hormonii nu ții poți controla” nu exista. Daca nu ne puteam stăpâni, atunci eram animale, dar ceea ce ne face oameni, este rațiunea. O avem? N-avem scuze! Nu poți omora zicând: Nu m-am putut abține! Te poți. Altfel violul era legal frate. Insa cum am zis, nu-i vorba de viol ci de actul sexual în sine.

Cei care gândesc altfel, ar trebui sa ia un pistol, sa și-l bage-n gura și când ajung pe lumea cealaltă: “Frate .. dacă gândeam de doua ori …” Caci nu gândesc.

Atât am avut de zis.

One comment

  1. Mult de vorbă. Nici psihologii nu înţeleg ce ne formează cu adevărat caracterul (cred că ei sunt interesaţi de aceste generalităţi- cred) , deci de ce să- ţi baţi capul în “principii” ? De fapt, cred că unicele motive pentru care cazurile nu sunt aşa mediatizate dincolo este pentru că ori ăia nu se dau în gât, ori cazurile sunt atâta de rare, din cauza unui singur lucru, frica. Frica de repercursiuni, de a trăi restul vieţii din timbre de masă date de la stat (gen IU ES EI) . Dar la noi, merge. Chiar ai ce povesti cu amicii şi te lăuda. Patetic? Da! Ţară de mâna a treia? Doar e România, s- aştepta cineva la altceva?!Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: