h1

Femeile maritate n-au voie sa …

June 15, 2011

Sunt din ce in ce mai multe interdictii femeilor maritate sau in cuplu. Incep sa cred ca maritisul inseamna lipsa de libertate pentru unele, iar aceasta vina nu-i a barbatilor (cu toate ca sunt deranjati psihic) ci a femeilor care au lasat asa ceva sa se intample: “Daca mi-a zis sa nu ma duc acolo, nu ma duc, de ce sa-mi creez cearta-n casa doar pentru atat?”

Facebookul, Twitterul sau Hi5-ul. Initial, aceste siteuri sunt siteuri de socializare, socializarea inseamna: SOCIALIZÁRE, socializări. 1. Faptul de a (se) socializa. 2. Proces de integrare socială a unui individ într-o colectivitate. [Pr.: -ci-a-] – V. socializa. Citez din dex.

In nici un caz nu inseamna infidelitate, flitra sau curvie. Asta sa fie inteles. Desigur, gasesti tot felul de nebuni care vor sa te agate cu mesaje-n masa, trimis catre 100 de fete deodata, insa asemenea personaje animate le gasesti si pe strada, nu doar pe siteurile de socializare. Acum doar n-o sa-i interzici femeii tale sa iasa afara din casa… sau?

Sunt oameni care interzic postarea pozelor in fusta mini, decolteu, prea machiata cu pretextul ca se vor da altii la ea, pai scumpii mei, daca femeia e buna, se vor da oricum la ea, daca nu-i, o puteti lasa si-n curul gol, tot nu se uita nimeni.

Te intrebi de ce vezi la stirile de la ora 5, femei batute, sechestrate sau omorate de barbati gelosi. Pentru ca acest lucru li se permite. Le da voie. Nu li se taie felia. Femeile oricum vor fi luate de curve, indiferent de pozitia in care sunt puse. Nea’ Becali, acest .. celebru personaj din pictura lui Nicolae Gricorescu, “Carul cu boi” a declarat, si citez: «Singurul motiv pentru care un bărbat divorţează de o femeie este pentru că ea e curvă. Adică a înşelat. Altfel, poate să fie şchioapă, să n-aibă o mână, el merge cu ea până la moarte. Dacă bărbatul înşală, femeie nu are voie să divorţeze. Dumnezeu a spus că bărbatul e bărbat şi femeia curvă» facand referinta la Mihaela Borcea, fosta nevasta a patronului FC Dinamo, care fusese inselata de mai bine de 7 ani si Borcea cerand divort din pricina amantei (Asta-i versiunea oficiala caci in cea neoficiala s-ar fi zic ca Borcea trebuia sa faca cumva sa-si mai ascunda averea, dar e alta mancare de peste.)

Cand Monica Columbeanu a cerut divortul, a fost facuta-n toate felurile. Cand Pepe a cerut divortul, a fost felicitat. Femeile, desi sunt in numar mai mare decat barbatii, le sunt mult mai inferioare, de ce? Citez pe Chris Rock: “Cause WOMEN HATE WOMEN!” Pentru ca nu se sustin. In timp ce barbatii sunt cot la cot, ochii pentru ochii, dinte pentru dinte.

In vremea contemporana, femeia, n-are voie sa ceara divortul, sa faca avort, sa aibe relatii extraconjugale, sa aibe mai multe relatii, parteneri in viata acesteia, sa fie imbracata mai seducator. Din punct legal, aproape, toate sunt permise, insa din punct moral, sunt lapidate, psihic, fizic, propriu, figurat.

Ce ar trebui sa faca o femeie din ziua de azi sa castige respect fata de sine? Pur si simplu, sa faca ce-i trece prin cap atata timp cat ea crede ca-i moral, nu ceea ce cred altii. Iar interdictiile barbatiilor sa nu fie acceptate sub nici o culoare. Daca totusi ceva nu este ok, trebuie discutat. Daca nu se ajunge la un comun acord, atunci trebuie sa te separi. Caci azi a fost aia, maine aia, poimaine, nu faci ce-ti zice, ramai fara dinti in gura. 🙂

Nu vreti asta dragele mele. Iar cele mai slabe de ingeri .. va doresc si urez multa bafta pe post de sac de punching-ball.

V-am/M-ati/Ne-am pupat, pa.

2 comments

  1. si eu am probleme de genu asta…..nu am voie sa ies afara decat in prezenta lui…ciudat e ca am un copil de 2 ani jumate iar el trebuie scos afara….am discutat dar nu ajungem la nici un rezultat…Tin sa mentionez ca stam la tara iar aici nu cunosc multa lume…mai mult prieteni de- ai lui.fete nu prea sunt de seama mea….cu care sa ies si sa pot vb…ce e de facut ca eu cu prieteni de-ai lui nu am voie sa stau de vb…


    • Cand ai o situatie ca aceasta, cel mai bine este sa comunici. Omul nu-i facut sa stea la picioarele nimanui. Nici macar al parintelui. Acum, daca s-a obisnuit asa, iar tu vei face altfel, va iesi cu certuri, eventual, daca este atat de posesiv, batai. Trebuie sa faci pasi mici, iesi azi cu el atat, maine cu copilasul atat, poimaine cu copilasul si mai atat .. pana se obisnuieste. Sincer, nu-mi plac mie psihologii, ii consider inutili deci nu-i recomand decat in cazuri extreme. Al tau cam este extrem. Iar parintii tai ar trebui sa-si aibe cuvantul de spus in aceasta situatie. Scuze de intarzierea raspunsului meu. Curaj si ai grija de tine!Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: