h1

Tudy, saracul Tudy.

April 21, 2011

I-a scris recent nea’ Stanca o scrisoare lu’ Tudy. O scrisoare ce pe mine, ca lector, cititor, m-a deranjat.

L-a acuzat pe saracul baiat cum ca a facut tara de rusine, cum ca ne-a facut poporul de ras in fata Uniunii Europeene. Hai nu zau?

Am si eu o intrebare, in tot acest scandal, cine a facut de ras? A dat Tudy clipul? Nu. A aparut Tudy in presa? Nu. A facut vreo declaratie? Nu. In schimb, Pepe le-a facut pe toate.

Pepe stia foarte bine ce formatie urmarea Tudor, unde era plasat. Insa cu toate astea, nu s-a abtinut de la a vinde acel clipulet cu .. 20 de mii de euro? Pe care nu l-a vrut nimeni, nici cancanul, nici clickul, nici Mamaruta, nici NIMENI. De ce? Pe motiv ca nenea Tudor, era o persoana necunoscuta si singura care i-ar fi interesat ar fi fost Zavoranca. Asa ca sa nu se mai ia lumea de ce a facut TUDY. Lumea ar trebui sa se ia de el pe motiv ca a fost cu o femeie maritata, insa asta, aproximativ cu totii din showbiz ati facut-o deci, nu poate rade ciob de oala sparta.

Acel barbat n-a simtit decat nevoia sa traga o laba in fata camerei, pentru Oana, cu gandul la Oana. Si care era problema? Sunt multi in ziua de azi care fac cybersex, chiar e ceva de mirare? Sau daca sunt persoane publice, n-ar trebui sa o faca? Scutiti-ma va rog, de astfel de ipocrizii, niciunul din showbiz, cat din politica nu sunteti mai presus decat celalalt si cu toate astea, va aruncati la pietre incat sa le faca pe femeile din Iran sa devina geloase.

Singurul care ar fi trebuit sa fie tras la raspundere pentru ceea ce s-a intamplat, ar fi trebuit sa fie Pepe. Pe ce motiv? A creat atat tamtam, pentru nimic. Trebuia sa bage divort si gata, insa, nu i-ar mai fi crescut cota, publicitatea, cat i-a crescut acum, nu?

Ganditi-va mai departe, nu doar de-a lungul nasului caci e pacat ca adevaratul vinovat al acestui scandal si infectarea din mass media cu articole misogine si injositoare sa nu fie tras la raspundere.

P.S. cat despre Parlamentul European, sa fim sinceri, nu doar romanii fura acolo, deci degeaba atata tamtam pe treaba asta.

4 comments

 1. Nu cred mă, nu cred! Făcătură! Cer renumărarea voturilor! Și cu faza că multă lume face cybersex în ziua de azi, este un fel de autodenunț? (nu întreb la făcut mișto, că și așa nu citește multă lume acest blog :p )


  • Rautate mica ce esti, long timp no see :* Este si o autodenuntare :)) Intru in categoria cybersex .. ce vrei, distanta asta :))


 2. Trist trist că o fată cu un blog așa frumos ca al tău apelează la plăceri așa sintetice :)) Deja este un mod de socializare și netul ăsta (mă scârbește ideea) , lumea apelând la „cybersex” doar pentru persoanele ce le „iubesc” (fetele) , dar încetul cu încetul vor fi și aventuri pe internet, fac pariu. Deși în esență toate- s niște aventuri, că- s pline de sintetic și de chestii rupte de realitate (minciuni) . Dar na, mai trebuie să învățăm să trăim și cu el și a ne proteja virtual de viruși, nu- i așa? 😀


  • Stai, nu confunda. Avand in vedere ca locuiesc in alta tara si fostul meu era in Romania, ne “autosatisfaceam” :)) Era nevoie. Nu-l desconsider, pana la urma, fiecare face ce vrea. Chiar si distrusii aia care-si pun webcamu si-ti dau sa vezi au o placere, asa ca, daca nu-mi place, inchid si ignore. N-am timp sa-mi bat capul. Acum ca-s in acelasi loc cu sotul, normal, nu mai apelez la astfel de treburi :)) Insa daca ar fi ca unul dintre noi sa plece undeva pentru ceva timp, nu contest :))

   Cat despre Tudy, el facea exact acelasi lucru cu Oana. Doar ca au fost prinsi. Na. Insa divortul, a fost pura tiganie. Mai ales Pepe ala, s-a dus cu cortul la televiziuni, o luase razna omul.

   Chestia cu aventuri, e cu dus si intors. Din punct obiectiv, nu consider o aventura daca faci cyber cu cineva. Insa daca ar fi sa-mi prind sotul facand asa ceva, as deveni brusc subiectiva. :)) Atunci sa vezi ce antivirus ii bag in dos!Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: