h1

Barcica Mondialutul.

February 20, 2011

Va vad cat mai multi facand spume la gura din cauza lu’ nene Mondialu. Ma bucur pentru voi, sper din partea mea si a tuturor romanilor care au vrut o schimbare in tara asta, sa muriti unul cate unul, de tigani, si sa-l vedem pe Basescu cum se pisa pe el de ras cand se uita la stirile de la ora 5.

Pai voi ba, astia, care nu sunteti in stare nici sa scrieti krkt, masacrati limba romana, va duceti la piata, la spalatoriile coltului, saloane de coafura din cartier, la masaje erotice, etc .. chiar trebuie sa continui lista? Marketingurile astea, care-s tinute de majoritatea tiganilor de apar la TV si nu-s in puscarie insa rad de voi ca va fura, bat, etc… VOI LE CREATI. Pana si prostitutia, daca se legaliza, le scadea o FOARTE mare parte din profit si ajungea sa ajute statul (cu toate ca statul inseamna toti jegosii aia pe care-i votati si nicidecum voi.).

Ati avut posibilitatea de a vota o voce proaspata care sa reprezinte poporul, l-ati votat pe marinar. Sa va spalati cu el pe cap si sa nu mai comentati atat. Inca 4 ani dragii mei. Cand a aparut Remus Cernea, de la PV nu v-a convenit, ‘ra-ti ai dracu de lingai. Omul nu era la cravata, nu arunca cu bani in stanga si dreapta, n-asculta manele, nu o ardea prin carciume pe banii vostri .. pai ce, nu era manelistul la care visati. Acum stati si rabdati, tuva’n gura. Mai era si problema ca nu-i conveneau crucile din scoli, de parca asta era problema voastra, crestinismul. Saraciilor.

Abia astept sa vaz ce mai face si cat va mai taie Bocicel din lefe. Cat va mai arde pe la spate marinarul impreuna cu neamurile sale si cati clabuci veti mai face. Pentru toti cei care-s ca mine in alta tara, cu leafa buna si fara probleme, decat cele xenofobe, le urez bafta. Aia oameni cu cap. Restul, dragi iubitori de animale PSDiste si PDListe, va doresc moarte lenta si dureroasa. Amin, manca-v-ar paduchii ciorilor din Harghita si Covasna.

One comment

  1. Haha! Mno multa sanatate acolo la tine :))Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: