h1

help.

December 28, 2010

Ia ba nene, mai spre fericirea mea … imi vine sa-mi tai venele. Va explic:

In ultima vreme, mai toata lumea-mi vorbeste de casnicie. P-asta o mai inghit, din cand in cand … insa acum mai nou, lumea imi vorbeste de copii. FTWTF. Au innebunit cu totii frate. Pai ba, macar asa, familia mea … ar fi trebuit sa ma cunoasca indeajuns de bine incat sa nu-mi vorbeasca despre CASNICIE. Intr-adevar, intr-o zi o voi face si p-asta, ca orice om. Dar acum? what ever happened to … “FINISH YOUR STUDIES FIRST!!” Haaa???

Cumlea este ca toata lumea m-ar sustine in caz de as ramane impodobata. Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! HAI SICTIR!!!!!!! AVORT FRATE!!!!! Si inca, e cam greu sa treci peste 10 prezervative, pilula plus ciclul menstrual.
Fiziologii s-ar pisa pe ei de frica daca as incalca vreo sala de conferinta legata de anatomia femeii.

Deci, sa fie clar. Nu ma vad eu cu burta la gura. Nu m-am vazut niciodata. Nici cand aveam 5 ani, nici 10, nici 15, nici acum. Indeed, am mai zis eu de casnicie, tralala si bla bla bla. Insa sa ma gandesc serios? NU. Poate … peste vreo 10 ani. Si totusi, il iubesc pe al meu, dar sunt greu de suportat. Nu rezista aproape nimeni langa mine mai mult de cinci ani, asa ca .. n-am chef sa devin o cifra in statistica anului x, categoria divortului. JEEEEEEET.

Mai intai cariera mea. Apoi casnicia … apoi chestiile alea stresante de alearga peste tot, se caca si vomita toata ziua.

PUNCT.

Photo: Dead Days

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: