h1

Cel mai penibil laiv, EVAR!

August 29, 2009

Am ramas socata cand ma uitam “in direct” la RMA Craiova 2009 si l-am auzit pe Puya cantand LAIV. Doamne fereste! Pazeste-ne D-zeule!

Acum serios, a facut un laiv de tot cacatul, apai nu era de ajuns asta! A mai trebuit sa-si mai incurce si versurile! “Sex-ul ii peste tot in sali de CASA”, era CLASA ba! Daca tot ai scris ceva, RETINE! Mai ales ca .. sex-ul in casa este ceva NORMAL sau daca era ceva normal in Clasa atunci ziceai corect?!

In fine, un comentariu de pe youtube m-a facut sa bufnesc de ras o jumatate de ora .. chiar si acum mai rad. Comentariul era ceva in genul:

” DexterNadal (3 weeks ago)
+1
Reply | Spam
“canta” ?! ”

Raspunsul?! NU!! Mai mult vorbeste decat sa cante si macar daca ar fi vorbit .. mai pe NOTE? Dar nici atat macar!

Am observat multe comentarii in care userii de pe youtube au rostit urmatoarele cuvinte: “R3SP3CT PUYA PENTRU CA EL A FOST SINGURUL CARE A CANTAT LIVE”
Pardon?! Adica .. daca ai cantat un amarat de laiv trebuie sa “primesti” respect de la lume?! CHIT CA A FALSAT PE TOATA PIESA?? Ah bun, eu nu stiam .. bine ca am aflat acum. Iti dai seama .. doar un laiv trebuie pentru respectul publicului, pai in cazul asta, AM AJUNS LA UN NIVEL PENIBIL IN INDUSTRIA MUZICALA A ROMANIEI! Daca orice artist ar canta live, chit ca ar FALSA pe TOATA piesa ar ajunge sa fie primit cu bratele deschise de catre public ar insemna s-o primim cu bratele deschise pe Rihanna-n Romania, canta laiv nene, ce daca n-are voce, e afoana .. tot laiv canta!

Poate n-ati auzit aceasta prestatie asa ca o pun pe blog, pazea! (O persoana mi-a spus ca laivul a fost foarte bun, imi vine sa ma dau cu capu de pereti)

Apoi, laiv-ul Rihannei, sa nu ziceti ca vorbesc aiurea.

Dar ea are tupeu .. tot nu se lasa! TOT PRESTEAZA LAIV!!!! Poate na .. si p-asta o respecta publicul pentru laiv-urile ei ..

Hmm, ma dar tot nu se lasa? Rihanna se tot chinuie? DA!

Am o impresie ca nu se va opri .. ouf, cu asta va spun noapte buna caci mi-e somn si ma asteapta “cineva” 😛

3 comments

  1. dar imi place ca ti-ai gasi o comparatie nu prea potrivita, rihanna puya lol


  2. LASA-NE RIRIIIIIIIIIIIII! Pacat ca e atat de frumusica!!


  3. Puya nu pare sa-si cunoasca melodia . Mi-e scarba de felul in care se face muzica la noi. Toti ii ridica in slavi pe alde “micul Bethoven” si altii care aduc asemenea mizerii in muzica romaneasca doar ca sa faca bani. Sper ca nu vin unii sa spuna ca Puya nu are legatura cu Bethoven. OF CORSE NOT !!!. El canta nashpa singur.Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: